Wie is Wie

Leer ons kennen!

 

Noel Bullaert
Wijkburgemeester

Noel is al jarenlang het aanspreekpunt in de wijk. Wellicht al dikwijls gespot in de Carmerstraat. Ondanks de gevorderde leeftijd zet hij zich nog dagelijks in voor ons bestuur.

Follow me on Facebook
Gustaaf (Staftje) Alloo
Ere-burgemeester

Ondertussen al meer dan 60 jaar actief in de vereniging. Weinigen doen hem dat voor. Gaat nog ieder jaar rond om lidgelden en broodverdeling.

Georgette Alias Duveltje
Burgemeesteres

Duveltje?? De naam zeg het zelf, maar altijd bereid om te helpen

Noël kan zich geen betere burgemeesteres wensen

 

 

Nico Coene
Voorzitter
Follow me on Facebook
Cindy Beerlandt
Secretaris

Ondanks het weinige vrije tijd die ze als jonge moeder van Siebe en Fenne heeft, blijft ze geëngageerd om de taak van secretaris op haar te nemen.

Follow me on Facebook
Mario Debaene
Penningmeester

Alles kan en alles mag...… als het maar opbrengt 🙂 🙂

Follow me om Facebook
Petra Alloo
Bestuurslid

Petra is werkelijk geboren en getogen in de verloren hoek van Brugge.

Haar vader "Staftje" nam haar van kinds af mee op zwier. Geen wonder dat ze iets van feesten kent 🙂

Follow me on Facebook
Dany Blanckaert
Bestuurlid
Dany staat in voor heel wat, eigenlijk teveel om alles op te noemen. Hij neemt vooral de communicatie op zich en het aller belangrijkste "Hij zorgt voor onze bierkas", want als we vergaderen mogen we geen dorst hebben hé
Follow me on facebook
Rik Verriest
Bestuurslid

Rik, wie kent die niet?? De champetter van de verloren hoek, de komiek van onze bende en een spetterende "Verloren Diva" 

follow me on Facebook
Yvan Calebout
Bestuurlid
De handigste Harry van ons allemaal. Hij bouwt en verbouwt alles wat we nodig hebben. Overal zal Yvan een oplossing voor vinden.
follow me on Facebook
Stafanie Blanckaert
Bestuurslid

Jong bloed en frisse ideeën, dit is wat we wilden, en voila si. Zij draagt bij aan de verjonging van ons team. De toekomst van ons feestcomité is dus verzekerd.

Follow me on Facebook
Kevin Nille
Bestuurslid

Kevin is ons nieuwste gezicht. Zelf is hij niet van St Anna maar heeft geen enkele feest gemist. Dankzij zijn pa en vooral zijn mama Patsy heeft hij ons feestcomite leren kennen als 1 blok amusement, vriendschap en samenhang. In die familie wou hij graag bij horen.

Julie Verriest
Bestuurslid

Onze nieuwste aanwinst Julie.

Julie is de dochter van Petra en Rik, kleindochter van Staftje. Ze is volledig klaar om de familietraditie verder te zetten en te helpen het feestcomité verder uit te bouwen. Ze barst vol nieuwe ideeën die we één voor één willen verwezenlijken. Succes Julie!!!

Follow me on Facebook
WIE WIL???
Intresse om ons team te versterken?? Aarzel dan niet, en contacteer iemand van het bestuur. Hij of zij zal je de nodige info geven. Tot binnenkort Het Bestuur
Follow me on Facebook